Cvirus.- Oci nocturn i Generalitat acorden la reobertura del sector el 9 de desembre en condicions d'hoteleria

El sector de l'oci nocturn i la Generalitat han aconseguit aquest divendres un acord per a la publicació, dimecres que ve 9 de desembre, d'una resolució que permeta la reobertura "amb caràcter immediat" dels establiments prestant servicis d'hoteleria.
Imatge de recurs de la barra d'una discoteca
Imatge de recurs de la barra d'una discoteca
JOAQUÍN CORCHERO/EUROPA PRESS

L'Assemblea de l'Acampada de l'Oci Nocturn CV i el govern autonòmic han arribat a un punt en comú aquest divendres, en la tercera reunió de la ronda de negociació per a buscar una solució al sector, després de mesos d'obligat tancament a causa de l'evolució del coronavirus.

Segons ha detallat l'organització en un comunicat, els representants de la Generalitat en la negociació han traslladat als empresaris que es publicarà una resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) que permetrà l'obertura dels establiments el pròxim dia 9 desembre.

L'Assemblea, que amenaçava amb acampar en la Plaça Manises si no es trobava una solució que permetera la reobertura, ha expressat la seua "satisfacció per l'acord aconseguit", després de la reunió amb representanes de la Conselleria de Justícia i d'Economia Sostenible.

L'organització ha agraït la tasca dels treballadors i empresaris que conformen aquest col·lectiu, ja que "gràcies a la seua resposta i la seua mobilització en les províncies d'Alacant, Castelló i València, han fet possible que s'arribe a un acord amb la Generalitat i els locals d'oci puguen obrir les seues portes prestant servicis d'hoteleria amb caràcter immediat".

Finalment, ha demanat al sector "la major altura de mires i exemplaritat" perquè la recuperació de l'activitat es realitze "amb tot el rigor i aplicant totes les mesures preventives higiénicsanitàries".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento