Comunitat Valenciana

Labora aprova 246 tallers d'ocupació dels quals podran beneficiar-se al voltant de 1.300 persones aturades

El Servici Valencià d'Ocupació i Formació, Labora, ha aprovat la relació de subvencions destinades a tallers d'ocupació de la Comunitat Valenciana corresponent a l'exercici del 2020. En total, es realitzaran 246 projectes dels quals podran beneficiar-se al voltant de 1.330 persones aturades per a poder millorar la seua empleabilitat mentre reben un salari.

Aquest programa mixt d'ocupació i formació es desenvoluparà en 68 municipis al llarg de tota la Comunitat Valenciana. El repartiment per províncies és el següent: a Alacant es realitzaran 87 tallers, que acolliran uns 470 alumnes; a València 105 projectes, amb un alumnat de 580 persones; i a Castelló 54 tallers d'ocupació, en els quals podran formar-se 280 aturats, detalla l'administració autonòmica en un comunicat.

A través dels tallers d'ocupació l'alumnat desenvolupa un treball efectiu mitjançant el contracte per a la formació i l'aprenentatge, alhora que rep un sou i realitza obres o servicis d'interés general en la seua localitat.

Les persones destinatàries d'aquest programa han de complir dos requisits mínims: tindre 25 anys o més i estar inscrites com a aturades en el servici públic d'ocupació. Amb caràcter general, i sempre que complisquen els requisits mínims exigits, tindran la consideració de col·lectius prioritaris els següents: les dones, especialment les víctimes de violència de gènere; les persones amb discapacitat, en situació o risc d'exclusió social, els majors de 55 anys, les persones amb baixa qualificació i les que es troben en una situació d'atur de llarga durada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento