Comunitat Valenciana

El jutjat mana a presó el detingut per l'explosió en una vivenda de Torrevella

El Jutjat d'Instrucció número 1 de Torrevella ha acordat aquest dilluns l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança per al detingut com a presumpte autor de l'explosió en una vivenda d'aquest municipi la setmana passada, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Aquest jutjat, en funcions de guàrdia quan van ocórrer els fets, ha obert la causa, que està declarada secreta, per un delicte de danys amb explosió, segons la mateixa font.

La Guàrdia Civil va detindre dissabte el presumpte autor de l'explosió, registrada dijous passat en un pis situat en el número 217 de l'avinguda Diego Ramírez Pastor amb l'encreuament amb el carrer Apol·lo, que va arrasar amb parets i va obligar a desallotjar els veïns de l'edifici.

En accedir a l'interior, els bombers van trobar bombones de gasolina i butà "estratègicament col·locades", segons van confirmar a Europa Press fonts municipals, del Consorci Provincial de Bombers i la Guàrdia Civil.

Malgrat que al principi els Bombers van buscar el llogater entre les runes del pis en el qual es va produir l'explosió, els efectius van descartar finalment que es trobara cap persona entre aquestes restes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento