Comunitat Valenciana

Els proveïdors de perfumeria de Mercadona inverteixen cinc milions per a millorar els productes

Els proveïdors especialistes en perfumeria de Mercadona tenen previst invertir aproximadament 5 milions d'euros a la fi del 2020 per a millorar els productes.
Línia de producció
Línia de producció
MERCADONA
Línia de producció

RNB, situat a La Pobla de Vallbona (València) i amb qui porta més de 25 anys col·laborant, ha invertit dos milions en reformulació, investigació i producció del seu assortiment centrat en cura facial, corporal i fragàncies.

Per a la campanya de Nadal, aquesta companyia ha creat 40 nous llocs de treball estables. Jesús Gómez, especialista en fragàncies i situat a Rafelbunyol (València), ha generat set llocs i ha invertit quasi un milió en la millora en refrigeració i automatització, substitució de compressors d'absorció i caldera tèrmica per un sistema de planta refredadora i el procés de gestió de residus amb noves compactadoras.

Quant a cosmètics, el fabricant Wecolors de Vilassar de Dalt (Barcelona) ha destinat més de dos milions a la campanya de Nadal, combinant fórmules de cosmètica de color amb innovadores solucions d'envasos com la paleta de rostre i ulls intercanviable Deliplus.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento