Comunitat Valenciana

Consum amplia la seua botiga online a més poblacions de València i Almeria

Consum segueix ampliant el seu servici de botiga online a més poblacions de les províncies de València i Almeria. Concretament, la venda online de la Cooperativa està disponible en les localitats valencianes de Massalavés, Benimuslem, Alberic, Carcaixent, Gilet i Petrés i s'estén per Vícar, Roquetas de Mar i El Parador de las Hortichuelas a Almeria. Amb aquesta nova ampliació, la cooperativa valenciana arribarà a 95.500 clients potencials.
Consum amplia la seua tenda online a més poblacions de València i Almeria
Consum amplia la seua tenda online a més poblacions de València i Almeria
CONSUM
Consum amplia la seua tenda online a més poblacions de València i Almeria

Consum va desembarcar en la comarca de la Ribera al gener del 2019 i, des d'aleshores, no ha parat d'estendre el seu e-commerce a més poblacions, com ara Massalavés, Benimuslem, Alberic i la zona oest de Carcaixent. Mentre que a la comarca del Camp de Morvedre va arribar al juny d'eixe mateix any, comarca a la qual pertanyen les localitats de Gilet i Petrés.

Almeria va ser la primera ciutat andalusa a estrenar la botiga online de Consum, al juny del 2018. Actualment, està present en 9 localitats d'Almeria, com Almeria capital, Huércal d'Almeria, Viator, Pechina, Benahadux, Aguadulce i ara Vícar, Roquetas de Mar i El Parador de las Hortichuelas, detalla l'entitat en un comunicat.

En total, la botiga online de Consum està disponible en prop de 150 poblacions de València, Alacant, Castelló, Barcelona, Tarragona i Almeria i continuarà la seua expansió en els pròxims mesos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento