Les places a baix preu per a vacances familiars es doblen

  • La pensió completa costa un mínim de 22,85 euros.
  • Prop de 270.000 famílies catalanes opten a tarifes avantatjoses en albergs de la Generalitat.

En context de crisi, que anar-se'n de vacances costi la meitat suposa una gran notícia per a moltes famílies. I que les places amb descompte als 21 albergs de la Xarxa de la Generalitat s'hagin pràcticament doblat, es converteix en la manera de poder fer una escapada en un any en què qui més qui menys s'estreta el cinturó.

No totes les famílies van poder fruir del programa i per això ara es duplica l'oferta

Prop de 270.000 famílies amb fills de fins a 6 anys opten a fer una estada a l'alberg i la temporada que vulguin. La condició única és que siguin perceptores dels ajuts econòmics de la Generalitat. En total, enguany el programa d'estades Vacances en famíliacomptarà amb 22.056 places. L'any passat se'n van ofertar 11.755 però més de 4.200 persones es van quedar sense plaça.

«No totes les famílies van poder fruir del programa i per això ara es duplica l'oferta», va remarcar ahir la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila. La intenció és duplicar una altra vegada el nombre de places l'any vinent. De fet, l'objectiu és arribar a les 8.000 a finals del 2009.

Els beneficiaris pagaran únicament 22,85 euros per persona i nit i en pensió completa. Els infants de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els menors de 3 anys no paguen. El període de preinscripció va començar ahir i s'allargarà fins al 23 de febrer i es pot fer via Internet (www.xanascat.cat ). Les places se sortejaran el 26 de febrer i s'assignaran el 2 de març.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento