Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Sanitat detecta 49 nous brots a la Comunitat Valenciana, cap en l'àmbit educatiu

La Conselleria de Sanitat ha detectat 49 nous brots de coronavirus en les últimes 24 hores i tots són d'origen laboral o social, mentre que no hi ha cap d'origen educatiu. El focus més gran és un d'origen laboral que afecta 13 persones a Vinaròs, seguit d'un d'origen social a Morella amb 10 contagis.

A més del de Vinaròs, hi ha altres 11 brots d'origen laboral: un que afecta nou persones a València, un de huit casos a Bonrepòs i Mirambell, tres de sis contagis a Eslida, Onda i Vinaròs; dos de quatre casos a Castelló de la Plana i l'Eliana i quatre de tres casos a Alboraia, Rocafort, Sagunt i Vinaròs.

La resta de focus són d'origen social, i s'han donat a Alacant (sis contagis), Almàssera (tres), Almoradí (huit), Benicarló (tres), Bigastre (quatre), Bonrepòs i Mirambell (dos brots de cinc positius cadascun), Borriol (tres), Bunyol (quatre), Burjassot (tres), Castelló de la Plana (sis), Dénia (set) i Gata de Gorgos (tres).

Hi ha també focus a la Vall d'Uixó (quatre), Llíria (un de set i un altre de quatre), Massamagrell (quatre), Mutxamel (dos focus de sis), Paterna (set), Pedralba (tres), Rafal (tres), Redovà (cinc), Riba-roja de Túria (quatre), Sagunt (tres), Sant Vicent del Raspeig (nou), Torreblanca (cinc) i Vila-real (huit).

A més, a València hi ha huit brots d'origen social: un de nou casos, un altre de set, dos de cinc, dos de quatre i dos de tres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento