Apunyala un vigilant del Port Olímpic i l’ajuden a fugir acorralant la policia

Una patrulla va poder interceptar el sospitós, però un grup d’amics va alliberar-lo. Els agents van trobar el ganivet utilitzat en l’agressió.
La zona d’oci del Port Olímpic ha tornat a ser escenari d’un episodi violent, tot i que, en aquest cas, ha anat acompanyat d’una insòlita fugida. La Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra busquen l’autor de les dues ganivetades que va rebre, la matinada de dissabte, un vigilant de seguretat, després que els amics del presumpte agressor l’ajudessin a fugir un cop va ser interceptat per una patrulla.

Agents dels Mossos d’Esquadra van poder localitzar el sospitós poc després de l’agressió, però, quan anava a ser detingut, un grup de persones van acorralar els policies, s’hi van enfrontar i van permetre que el presumpte autor de les ganivetades s’escapolís.

Cap a les cinc de la matinada, uns joves van encarar-se amb un vigilant de seguretat del Port Olímpic, Roderic L. L., de nacionalitat brasilera, i un d’ells va acabar apunyalant-lo. El ferit va ser traslladat a l’Hospital del Mar, on va ser atès d’una ferida lleu per arma blanca a l’esquena i una altra al colze, segons fonts de la policia autonòmica.

Tres dotacions dels Mossos d’Esquadra van apropar-se al lloc de l’agressió. Després d’aconseguir la descripció del sospitós, van acorralar-lo, però els seus companys van llençar-se al damunt dels agents i van facilitar que s’escapés.

Un jove, detingut

Els agents van poder detenir Miguel C. L., de 19 anys, sota l’acusació d’un delicte d’atemptat contra l’autoritat i un altre de complicitat en l’agressió. L’arma estava amagada en uns matolls.

Torna la pitjor cara de la Vila Olímpica

La zona d’oci del Port Olímpic ha estat escenari de diversos episodis violents, la qual cosa va fer incrementar-hi la presència policial. El novembre del 1999, dos joves van agredir el porter d’una discoteca, a qui van llançar la tapa d’una claveguera. L’abril del 2002, l’Audiència de Barcelona va condemnar a penes que sumaven 157 anys i 43 mesos de presó sis dels nou processats majors d’edat per l’assassinat de Carlos Javier Robledo, comès dos anys abans a la Vila Olímpica.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento