Comunitat Valenciana

À Punt estrena per a les nits de diumenge 'Nit i Dia', un thriller produït per Tv3

À Punt estrenarà per a les nits del diumenge 'Nit i Dia', un thriller produït per Tv3. L'emissió començarà aquest diumenge, a partir de les 21.45 hores, amb els dos primers capítols de la sèrie, després del programa Families, i seguirà durant les pròximes setmanes, segons ha informat la cadena.
Nit i Dia
Nit i Dia
A PUNT
Nit i Dia

La televisió pública valenciana ha adquirit les dos temporades d'aquesta sèrie de Tv3 -13 capítols de 50 minuts aproximadament cadascun- que, entre altres premis, va aconseguir un Ondas Nacional de Televisió al millor intèrpret per a l'actor Josep Maria Pou.

"Aquesta és la tercera sèrie que comprem després de 'Merlí' i 'Les del Hòquei', de les quals ha produït Tv3", ha indicat César Martí, director de Continguts i Programació d'À Punt Mèdia, qui ha subratllat que 'Nit i Dia' és "molt diferent a les sèries anteriors, es tracta d'un thriller que ha funcionat molt bé".

Segons Martí, "entra dins del nostre pla d'adquirir continguts d'èxit de cadenes autonòmiques i, en aquest cas, coincidim en la llengua i podem emetre-la sense doblatge. A més, forma part de la dinàmica de tindre cares conegudes d'ells ací i els nostres actors i actrius allí, com va succeir amb la nostra sèrie 'La Forastera".

À Punt emetrà les dos temporades seguides i confia que aquesta sèrie d'intriga "tinga el mateix bon acolliment per part dels espectadors d'À Punt". Diumenge passat À Punt va emetre la minisèrie gallega de quatre capítols de la TVG, 'Dalia, la modista' que va aconseguir un 5% d'audiència de fidelitat durant la seua emissió.

'Nit i dia' narra la vida quotidiana d'una jove metge forense i el conflicte entre la seua voluntat de portar una vida normal i el contacte diari amb la realitat més crua. La sèrie arranca el dia que la forense Sara Grau (l'actriu Clara Segura), casada amb Lluís Forés (l'actor Pablo Derqui), un alt executiu d'una multinacional, inicia un tractament de fecundació assistida.

El mateix dia que, en una autòpsia, creu reconéixer el cadàver sense identificar d'un desconegut amb qui va tindre una breu relació extramatrimonial; i també el dia que apareix el cadàver d'una anciana assassinada, una nova víctima del que pareix que és un assassí en sèrie. A partir d'ací es desencadenen una sèrie de fets que canvien la vida de la protagonista i de tots els personatges que la envolten.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento