Coronavirus.- Xest manté el dispositiu sanitari aquest cap de setmana pel Gran Premi de MotoGP

L'Ajuntament de Xest (València) manté el dispositiu sanitari davant la carrera de MotoGP del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que es disputa aquest diumenge en el circuit Ricardo Tormo de Xest, per a controlar les entrades a la població i per precaució davant la possible arribada de visitants.
Motoristes pels carrers de Xest amb motiu del Gran Premi de Motociclisme
Motoristes pels carrers de Xest amb motiu del Gran Premi de Motociclisme
AYUNTAMIENTO DE CHESTE

Encara que el cap de setmana passat la situació va estar sota control, les mesures de seguretat es mantenen durant el divendres i dissabte, "davant la incertesa de si el confinament perimetral de les comunitats autònomes se'n va a perllongar i per la previsió de bon oratge, la qual copsa pot atraure a la gent".

"No volem repetir l'experiència d'aquest estiu en la qual per dos persones es va produir un brot de trenta", recalca el consistori en un comunicat.

Els accessos oberts a Xest durant el divendres 13 i el dissabte 14 de novembre són tres rotondes: la de la bàscula (CV-50), la de la plaça II República (CV-378) i la de l'IES Ricardo Marín (CV-50), amb controls des de les deu del matí fins a les dotze de la nit. La resta d'accessos a la població queden tancats amb tanques de formigó.

Durant el cap de setmana, Protecció Civil reparteix mascaretes en els comerços i en la via pública mentre la Policia Local, en coordinació amb la Regidoria de Comerç, recorre els establiments per a recordar-los la normativa sanitària, igual que es va fer en la desescalada.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento