Comunitat Valenciana

Cvirus.- La Comunitat Vsuma 53 brots en les últimes 24 hores, el major, amb 15 casos, en l'àmbit educatiu a l'Alcora

La Comunitat Valenciana ha sumat 53 brots de coronavirus en les últimes 24 hores, segons les dades facilitades aquest dimecres per la Conselleria de Sanitat. El que aglutina major nombre de casos s'ha registrat en la localitat castellonenca de l'Alcora, amb 15, d'origen en l'àmbit educatiu.
Prova PCR
Prova PCR
RICARDO RUBIO - EUROPA PRESS
Prova PCR

Dels 53 brots, la majoria -37- tenen origen social mentre que deu s'han declarat en un entorn laboral i sis en l'àmbit educatiu. En aquest últim cas, es dona precisament el més nombrós de tots, amb 15 afectats, a l'Alcora. Els cinc restants s'han produït a Elda, amb 3 casos; Llanera de Ranes, 4; Sogorb, 6; València, 3 i Alfara del Patriarca amb d'altres.

Amb origen laboral, s'han registrat brots amb sis casos a l'Olleria, Vilanova de Castelló i Alacant. També hi ha a Sagunt, Sant Joan i Oriola, amb tres afectats cadascun; a Elx dos brots amb 8 i 4 i a Paterna i València, amb cinc cadascun.

En els 37 d'origen social, el més elevat s'ha donat a Benicarló, amb onze casos, seguit de nou a Paterna i un altre de huit a Ontinyent i un de set a Benissanó i l'Olleria (també hi ha un altre de cinc). Per sota d'aquesta xifra s'han detectat brots a Canet lo Roig; Aielo de Malferit (dos brots); València (sis); Alberic; Benferri; Sagunt; Alginet; la Llosa de Ranes (dos); Ontinyent; Cinctorres; Vinaròs; Daia Nova; l'Alcora; Dénia (dos); Elx (dos); Casinos; Onil; Crevillent i Puçol.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento