Comunitat Valenciana

Cvirus.- La Policia alça 22 actes a joves per incomplir distàncies i no portar mascaretes en una plaça de València

Agents de la Policia Nacional van alçar a última hora d'aquest dilluns 22 actes a joves congregats en una plaça del districte de Trànsits de València per incomplir les distàncies de seguretat, no portar mascaretes o no tindre-les col·locades correctament, segons han informat a Europa Press fonts de la Prefectura.
Cotxe de la Policia Nacional
Cotxe de la Policia Nacional
POLICIA NACIONAL
Cotxe de la Policia Nacional

Els agents van actuar arran d'una telefonada rebuda sobre les 22.00 hores en la sala del 091 en la qual s'alertava que en una plaça havia congregats més de 20 joves sense complir les mesures de seguretat establides per a frenar l'expansió de la Covid-19.

A més de les 22 actes per la reunió de més de sis persones sense guardar les distàncies de seguretat i irregularitats en l'ús de la mascareta, els agents van alçar altres cinc més per tinença d'estupefaents.

En relació amb aquest delicte, els agents també van detindre un menor com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, ja que suposadament era el que estava venent les substàncies. La Policia va donar avís a Fiscalia de Menors, es va contactar amb la família i se li va entregar a la mare.

Segons la Prefectura, el menor suposadament es va intentar desfer de les substàncies, però finalment es van poder localitzar. En total, se li van intervenir 12 grams de marihuana i haixix, a més dels quals portaven els compradors.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento