Barcelona pateix el doble d’obres ara que a l’estiu

  • Sant Andreu i Sants-Montjuïc, els més afectats.
  • S'està intervenint en 84 punts de la ciutat, que generen 45 talls de trànsit i 38 restriccions de circulació.
Els carrers de Barcelona pateixen a hores d'ara el doble d'obres que no pas a l'estiu, la temporada que normalment s'aprofita per dur a terme els talls i restriccions a la via pública argumentant el descens del trànsit i que molesten a
menys barcelonins. Si ara n'hi ha 84, al juliol n'eren 48.

Amb data d'ahir, les dades de l'Ajuntament especificaven que els carrers de Barcelona patien 45 talls de trànsit per treballs, la majoria per grans obres d'infraestructura. Al juliol, n'hi va haver 23.

Així mateix, mentre que ara hi ha 38 restriccions del trànsit per obres, al juliol n'hi havia 25, que al setembre es van reduir a 20. Els districtes que concentren més restriccions i talls són Sant Andreu, Sants-Montjuïc i l'Eixample.

Entre les grans obres que dificulten el trànsit rodat hi ha les de construcció de la Línia 9 del metro a la Ronda del Guinardó, la pl. Maragall, la pl. Sanllehy o el Campus Sud. Les obres de gran envergadura es completen amb els treballs de l'AVE. Precisament ahir, van començar les afectacions a la circulació en diversos carrers de Sant Andreu i Sant Martí per la intervenció al Pont de la Riera d'Horta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento