Comunitat Valenciana

Detingudes quatre persones i desarticulats dos punts de venda de droga a Castellar i València

Agents de la Policia Nacional han detingut quatre persones, dos dones de 31 i 47 anys i dos homes de 45 i 49, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues i ha desarticulat dos punts de venda de substàncies estupefaents en dos vivendes de Castellar i el barri de Russafa de València.
La Policia Nacional desarticula dos punts de venda de droga en domicili que se salda amb quatre detinguts
La Policia Nacional desarticula dos punts de venda de droga en domicili que se salda amb quatre detinguts
POLICÍA NACIONAL
La Policia Nacional desarticula dos punts de venda de droga en domicili que se salda amb quatre detinguts

El total de les substàncies intervingudes ascendeix a 59 plançons de marihuana, 59 grams d'heroïna, 48 pastilles d'haixix, 241 grams de cocaïna en roca i 71 bosses d'un gram. Així mateix, els investigadors han confiscat 5.195 euros en efectiu, quatre reflectors de 600w, un filtre cilíndric, un extractor d'aire, tres transformadors, set bombetes de 600w i altres utensilis com bàscules i fil d'aram.

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents que un home, presumptament, estava venent substancies estupefaents en el municipi valencià de Castellar, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat. Per a verificar aquests fets, els agents van comprovar que un dels arrestats, juntament amb la seua parella, venia droga al llarg del dia en els voltants del seu domicili.

Els agents policials desplegats en la zona van observar que el sospitós es desplaçava en un vehicle d'alta gamma per a efectuar l'intercanvi o cridava directament als seus clients perquè acudiren a la vivenda. Una vegada obtingudes les proves, els agents van sol·licitar un manament d'entrada i registre per a accedir al domicili.

Després de diverses gestions, van obtindre indicis i proves que evidenciaven que el nivell de vida d'un dels presumptes autors no era conforme amb la seua situació econòmica.

D'altra banda, la Policia Nacional ha desarticulat un altre punt de venda de droga en el districte de Russafa de València, que s'ha saldat amb la detenció d'una dona de 47 anys. El grup de Policia Judicial va iniciar una sèrie de perquisicions, gràcies a les quals va comprovar com hi havia una "considerable" afluència de persones en una vivenda, aparentment sense relació entre elles.

Des de principis de setembre, els agents van observar un nombrós trànsit de persones, algunes d'elles conegudes pels policies, que accedien a l'interior de la vivenda, en la qual romanien poc de temps. Diverses d'elles van ser interceptades a l'eixida, on els agents van comprovar que portaven substancies estupefaents.

Els detinguts, tres d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento