Mercadona preveu comprar més de 1.500 tones de magrana d'origen Alacant aquesta temporada

La companyia Mercadona té previst comprar més de 1.500 tones de magrana origen Alacant aquesta temporada, de la varietat Mollar, dins de la seua aposta pels productes frescos i per la fruita i verdura de proximitat.
Compres Granades Mercadona
Compres Granades Mercadona
MERCADONA

Per a açò, Mercadona col·labora amb els proveïdors alacantins Cambayas (Elx), Fruites i Hortalisses Mas Serrano (Elx), Alcudia (Elx), Plusfruit (Oriola) i Albafruits,Coop. V. (Albatera).

Aquestes empreses assorteixen tota la cadena d'aquesta fruita procedent de les seues localitats d'origen i d'altres municipis de les comarques alacantines del Baix Segura i el Baix Vinalopó, segons ha informat la companyia valenciana en un comunicat.

Mercadona des de fa anys està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de Mesures per a Millorar el Funcionament de la Cadena Alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento