Coronavirus.- Un total de 14 casos positius en un brot detectat en el Seminari de Montcada

Un total de 14 persones han resultat positives en Covid en "un brot ja controlat" detectat en el Seminari Major Metropolità La Inmaculada, situat en la localitat valenciana de Montcada.
Exterior del Seminari Major Metropolità La Immaculada a Montcada (València)
Exterior del Seminari Major Metropolità La Immaculada a Montcada (València)
SEMINARIO MAYOR METROPOLITANO LA

El brot es va localitzar arran de que dos seminaristes presentaren símptomes de refredat i, davant el dubte i per precaució, decidiren autoconfinar-se i realitzar-se una PCR, la qual va resultar positiva.

Les proves diagnòstiques practicades posteriorment a tots els seminaristes han deixat un resultat de 14 positius dels 46 que actualment hi ha en el Seminari Major, segons han confirmat a Europa Press fonts pròximes.

Tots els afectats estan aïllats en les seues habitacions, entre ells, el rector, presenten símptomes lleus i ja havien pres mesures de precaució fins i tot abans de conéixer els resultats.

A més, disposen de molt d'espai en les instal·lacions -el menjador, per exemple, està habilitat per a un centenar de persones-, la qual cosa facilita als qui han donat negatius mantindre totes les mesures de distanciament social, han apuntat les mateixes fonts.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento