Comunitat Valenciana

Coronavirus.- El brot de la residència de la UJI afecta 19 persones, de les quals 12 són estudiants de la universitat

El brot de coronarivus detectat en la residència del campus del Riu Sec de la UJI deixa, de moment, 19 casos positius, dels quals 12 són estudiants de la universitat. La UJI i la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública han acordat, a petició de la institució acadèmica, la realització de proves de garbellament en aquesta residència.
Campus de la UJI
Campus de la UJI
UJI
Campus de la UJI

Així mateix, des de la UJI s'ha decidit que els dos grups de primer del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes, els quals es troben més afectats per contacte amb positius relacionats amb aquest brot, passen a realitzar la seua docència de manera no presencial a partir d'aquest dijous i durant un període de 10 dies.

Amb aquestes mesures, segons ha assenyalat la UJI en un comunicat, es vol previndre una major extensió de casos positius. Totes les persones que han donat positiu es troben actualment confinades, i s'han establit els protocols sanitaris habituals amb els seus contactes estrets.

La rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, ha agraït la resposta de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, i ha reiterat la crida a la "responsabilitat i la prudència" de tots "per a tractar de revertir la tendència a l'alça de la pandèmia".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento