Comunitat Valenciana

València tanca els parcs i jardins davant la preemergència per DANA

  • La mesura s'aplica aquest dimecres després de l'alerta per pluja i vent activada per l'Agència de Seguretat i Emergències.
  • L'Ajuntament demana "precaució" a la població, especialment amb les zones arbrades, les branques i les fulles.
Entrada al Jardín de Ayora, en València.
Entrada al Jardí d'Ayora, en València.
Ayto. València
Entrada al Jardín de Ayora, en València.

L'Ajuntament de València tancarà a partir d'aquest dimecres, 4 de novembre, els parcs i els jardins davant la preemergència per pluges activada per l'Agència de Seguretat i Emergències de la Generalitat. El vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha demanat "precaució en zones arbrades davant l'episodi de pluges i fort vent".

Campillo ha dit que, donada la "situació de preemergència per la DANA que se'ns aproxima, a partir de demà dimecres es tanquen tots els parcs i jardins de la ciutat que tinguen reixes o algun tipus de tancament". El regidor ha demanat a la població “precaució davant l'episodi de pluja i vent, especialment amb les zones arbrades, les branques dels arbres i les fulles”.

La Generalitat ha activat la preemergència a diversos punts de la Comunitat Valenciana, entre ells la ciutat de València, davant l'aparició en les pròximes hores de pluges, vent, risc de tempesta i fenòmens costaners.

La situació de tancament dels parcs i jardins de la ciutat es mantindrà mentre la preemergència continue activa.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento