Comunitat Valenciana

La Generalitat publica les llistes definitives d'ocupació temporal de les categories sanitàries A1 i A2

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha publicat aquest dimarts els llistats definitius de la bossa d'ocupació temporal de l'Edició 17 per a les categories estatuarias sanitàries dels grups A1 i A2.
Conselleria de Sanitat
Conselleria de Sanitat
EUROPA PRESS
Conselleria de Sanitat

Aquesta convocatòria l'havia oberta la Direcció general de Recursos Humans per la Resolució del 26 de novembre del 2019 i es van rebre més de 19.000 sol·licituds corresponents a les especialitats de Medicina, Infermeria, Farmàcia, Odontologia, Fisioteràpia, Dietista-nutricionista, Terapeuta ocupacional, Logopèdia i Òptica.

Segons ha informat la Generalitat en un comunicat, en aquesta edició s'ha aplicat la nova normativa reguladora de les llistes d'ocupació temporal, concretament l'Orde 4/ 2019, de 14 de novembre, i que, entre altres novetats, "contempla la possibilitat de sol·licitar fins a set departaments de salut per categoria, davant els tres que es podien sol·licitar anteriorment".

En aquest mateix sentit, la valoració dels mèrits que ha conformat l'ordre de les llistes s'ha realitzat d'acord amb un barem de mèrits que atorga major puntuació a la nota d'oposició, a la formació especialitzada via residència i als servicis prestats en places que es qualifiquen com de "difícil cobertura".

Així mateix, s'inclou la valoració dels servicis prestats en hospitals militars, institucions penitenciàries, institucions públiques de caràcter sociosanitari de la Generalitat, entitats concertades que atenguen pacients de la sanitat pública de la Generalitat i mútues col·laboradores amb la Seguretat Social.

També s'ha adaptat la puntuació del coneixement del valencià a les exigències de les titulacions del Marc Comú Europeu i s'ha afegit puntuació específica para les persones candidates amb diversitat funcional.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento