Comunitat Valenciana

Coronavirus.- Xàtiva tanca instal·lacions i suspèn activitats durant 15 dies

L'Ajuntament de Xàtiva (València) suspèn a partir d'aquest dimarts totes les activitats culturals, turístiques i esportives en el casc urbà, disseminats i pedanies. També tanca temporalment al públic les instal·lacions municipals a excepció de la Casa de la Ciutat (cita prèvia), el conservatori, el cementeri i el castell.
Vista de Xàtiva des del seu castell
Vista de Xàtiva des del seu castell
AJUNTAMENT DE XÀTIVA
Vista de Xàtiva des del seu castell

Les mesures entren en vigor aquest 3 de novembre, almenys durant 15 dies fins al 17 de novembre, prorrogables en funció de l'evolució de la pandèmia, ha anunciat l'alcalde, Roger Cerdà, en una compareixença davant l'increment exponencial de contagis en els últims dies.

Entre les restriccions se suspèn la circulació del trenet turístic i s'ordena el tancament temporal de parcs i jardins i de les instal·lacions esportives municipals, on només es permetrà l'activitat federada a porta tancada i sense possibilitat d'utilitzar les dutxes.

Paral·lelament, se suspenen les autoritzacions d'ús d'espais municipals a excepció de terrasses, contenidors d'obra i altres anàlegs, sempre que no resulten incompatibles amb la finalitat deldecret, i es prohibeix terminantment el consum d'alcohol en la via pública durant les 24 hores del dia excepte en els establiments d'hoteleria i restauració.

Els casals fallers i la resta de seus socials d'associacions o clubs han de complir el màxim de sis persones, com estableix l'última orde de la Conselleria de Sanitat Universal, detalla el consistori en un comunicat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento