Comunitat Valenciana

El Govern dota amb 38 milions l'Autoritat de Transport Metropolità de València en els PGE

El Govern central destina 38 milions d'euros a l'Autoritat del Transport Metropolità de València, segons consta en el projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al 2021 entregat aquest dimecres en el Congrés per la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero.
Un autobús d'EMt a València
Un autobús d'EMt a València
Rober Solsona - Europa Press
Un autobús d'EMt a València

Dins de les subvencions i suport al transport terrestre del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, figura una injecció de 38 milions d'euros per a l'Autoritat de Transport Metropolità de València per al finançament del transport regular de viatgers. A l'Autoritat de Madrid li corresponen 126,894 milions i a Barcelona 109,3 milions.

El projecte de Llei de Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) per al 2019, prorrogat fins a enguany, contemplava una partida de 10 milions d'euros.

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, ha posat en valor que en aquests comptes -els primers que presenta l'Executiu de coalició de PSOE i Unides Podem- "per fi" la ciutat rebrà una dotació de 38 milions d'euros "com fan altres ciutats, com Madrid i Barcelona, tenint així l'oportunitat de millorar el servici públic amb més línies i més freqüències".

En aquesta línia, la representant municipal considera que aquesta dotació era un "deute històric" amb la ciutat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento