Comunitat Valenciana

Detinguts un pare i un fill per agredir-se mútuament en el seu domicili a Gandia

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Gandia un pare i el seu fill, de 67 i 43 anys, respectivament, com a presumptes autors d'un delicte de violència domèstica, després de pel que sembla agredir-se mútuament en el domicili familiar.
Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional.
Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional.
ARCHIVO
Imatge d'arxiu d'un cotxe de Policia Nacional.

Els fets van ocórrer diumenge, sobre les 15.30 hores, quan els policies van ser comissionats per la sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili de la localitat, on pel que sembla s'estava produint una discussió, segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat.

Una vegada allí, els agents observàren una dona "molt nerviosa i plorant", així com a dos homes, tirats en el sòl del saló, immòbils, i les parets i el sòl ensanguinats.

Els policies van esbrinar que, moments abans, els dos homes, pare i fill, haurien mantingut una forta discussió, en la qual el progenitor suposadament va arribar a traure una navalla i realitzar un tall en l'avantbraç al seu fill, que va arremetre contra el seu pare propinant-li punyades en la cara i patades per tot el cos, fins que tots dos van caure al sòl.

Els agents van localitzar i van intervenir la navalla presumptament utilitzada i van sol·licitar assistència sanitària. Els dos ferits la van rebre en el lloc, si bé posteriorment van haver de ser traslladats a un centre sanitari per a una millor valoració de les lesions patides.

El fill va haver de rebre diversos punts de sutura i el pare presenta una fractura maxilofacial, a més de fortes contusions en tots dos ulls. Tots dos amb antecedents policials, ha passat un d'ells a disposició judicial, mentre que l'altre ha quedat en llibertat una vegada sentit en declaració, després de ser advertit de l'obligació legal de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fora requerit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento