Comunitat Valenciana

Abandonen en una rotonda de Montcada una grua amb un caixer automàtic robat a Catarroja

Uns desconeguts han abandonat aquest dilluns en la rotonda d'accés a Montcada (València) per l'A-7 una grua amb un caixer automàtic procedent d'un robatori comès durant la matinada en la localitat valenciana de Catarroja, segons han informat a Europa Press fonts de la Guàrdia Civil.

L'institut armat està investigant els fets: tant el robatori en el qual s'han apoderat del caixer com el de la grua i les circumstàncies en què els autors han abandonat el vehicle en aquest punt.

Segons ha informat À Punt, el robatori del caixer automàtic s'ha registrat en una entitat bancària en un polígon industrial de Catarroja mentre que l'empresa propietària del vehicle ha denunciat la seua desaparició durant la nit a Bétera.

La grua estava aparcada en el carrer, amb el dipòsit ple. No obstant açò, el vehicle estava en la rotonda sense combustible, i des de l'empresa s'han traslladat fins al lloc amb gasoil per a arrancar-ho i poder portar-se'l, d'acord amb aquesta mateixa informació.

Els lladres haurien encastat el vehicle contra l'entitat bancària per a accedir i portar-se el caixer, i posteriorment van estar conduint fins a arribar sobre les 8.00 hores a la rotonda de Montcada, on van deixar la grua carregada amb el caixer enmig de la calçada, pel que sembla en quedar-se sense combustible, la qual cosa va provocar retencions de fins a sis quilòmetres en la circumval·lació de l'A-7.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento