Barcelona avança 303 obres en carrers, escoles i parcs

  • S´invertiran 282 milions extres abans que acabi l´any.
  • Per fer 4 escoles bressol i millorar centres socials i cívics.
  • També per renovar places, clavegueram i mercats.
Barcelona avançarà 303 obres en mercats, carrers, escoles, parcs, centres de salut o espais culturals amb els 282,3 milions d'euros del fons estatal per als municipis. Hauran de començar el 21 d'abril com a molt tard i estaran acabades abans del 31 de desembre. En total,
s'ocuparan 4.869 persones.

Equipaments i serveis per a les persones (99,5 milions) és la partida més gran: es milloren sis escoles, s'avancen quatre escoles bressol, es milloren deu camps de futbol i nombrosos centres cívics, esportius i d'atenció al ciutadà. S'hi inclouen també 24 centres de serveis socials, la sala 4 de l'Auditori, la modernització de la biblioteca Sant Pau o el manteniment del Canò-drom de la Meridiana.

Per al manteniment als districtes es destinen 59,3 milions, sobretot, per renovar pavimentació, voreres, clavegueram, impermeabilitzar fonts o posar escales mecàniques a Canyelles, Vall d'Hebron i Sant Josep de la Muntanya.

Hi haurà urbanització de carrers (50,2 milions) en 58 punts de la ciutat. Exemples: avinguda Roma, plaça de Bella Dorita o part de la Gran Via. Una vintena de mercats milloraran l'aspecte, dins l'apartat de promoció eco- nòmica (14,6 milions). En infraestructures (18,1 milions) destaquen la xarxa Wi-fi, collectors i clavegueram.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento