Sara Baras balla per a Carreras

Sara Baras en uno de sus espectáculos
Sara Baras en uno de sus espectáculos
ARCHIVO
Sara Baras en uno de sus espectáculos

Més art, impossible. El X Festival del Mil·lenni contribueix a una vetllada plena de genialitat amb dues primeres figures de les seves respectives disciplines. La gaditana Sara Baras, ballarina de raça, s'agermana per una nit amb el cantant d'òpera barceloní Josep Carreras.

Aquesta actuació conjunta del tenor i la 'bailaora' i la seva companyia de ball té lloc avui a l'Auditori del recinte del Fòrum.

Flamenc i lírica es donen la mà sobre l'escenari a partir de cinc peces coreogràfiques inspirades en poemes del granadí García Lorca: Los cuatro muleros, Café de Chinitas, Anda jaleo, Los mozos de Monleón i Sevillanas del siglo XVIII, que ballarà Baras. Josep Car-reras cantarà també obres dels compositors Isaac Albéniz, Manuel de Falla, Enric Granados i Carlos Gardel.

L'espectacle va recollir un clamorós èxit el passat 11 de desembre al Royal Albert Hall de Londres i es va estrenar al Festival de Cap Roig l'any 2006. Ambdós artistes posaran veu i expressió corporal a sentiments tant universals com l'amor, l'alegria, la ràbia, la tristesa o la festa.

* Auditori Fòrum. Rambla Prim, 7. A partir de les 21.00 hores. Preu: de 40 a 120 euros.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento