Comunitat Valenciana

El jutge decreta presó sense fiança per als dos detinguts pel presumpte abús sexual a una menor a la Safor

  • La Fiscalia ha internat al menor de 15 anys implicat en el succés, per a sis mesos en règim semiobert prorrogable.
Façana del Jutjat d'Instrucció número 3 de Gandia
Façana del Jutjat d'Instrucció número 3 de Gandia
EUROPA PRESS
Façana del Jutjat d'Instrucció número 3 de Gandia

La titular del Jutjat d'Instrucció 3 de Gandia (València), en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dimecres l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança dels dos detinguts per la presumpta violació grupal d'una menor en un municipi de la Safor.

Tots dos detinguts queden investigats ara en una causa oberta inicialment, i sense perjuí d'ulterior qualificació, per un delicte d'abús sexual amb accés carnal a menor d'edat.

El succés es remunta a aquest cap de setmana quan diversos joves, entre ells un menor, suposadament van violar en grup una xica. Com a conseqüència, la Policia va detindre aquest dilluns dos joves i a un menor de 15 anys.

La Fiscalia ha internat al menor, segons han informat a Europa Press fonts del ministeri públic. S'ha acordat un internament de sis mesos en règim semiobert prorrogable per altres tres mesos més.

Els dos adults van passar dimarts a la disposició del jutge, qui va acordar prorrogar la detenció per a practicar diverses diligències. Per la seua banda, la Fiscalia va decidir l'internament del menor.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento