Comunitat Valenciana

Naix en Bioparc València una gasela de Thomson dins del programa europeu per a la seua conservació

Una gasela de Thomson va nàixer la passada setmana en Bioparc València, on evoluciona perfectament i romandrà uns dies al costat de la seua progenitora en els recintes interiors, encara que "en breu" es preveu la incorporació al seu ramat. Aquest animal està inclòs en la llista roja d'espècies en perill d'extinció, en la preservació de la qual col·labora el parc.
Gasela
Gasela
BIOPARC
Gasela

Segons Bioparc, tant el part com la criança estan sent molt satisfactòries i les dos gaseles es troben "en perfecte estat". En tractar-se d'una espècie "molt delicada", l'equip tècnic ha de mantindre's pendent de la seua correcta evolució, "però sense interferir fins a passats mínim set dies".

A partir d'eixe moment es realitza una avaluació de l'estat de la cria i se sexa, confirmant en aquest cas que és un mascle. A les dos setmanes del naixement s'incorporaran al seu ramat i eixiran al recinte exterior de la Sabana del parc. Es tracta de la segona gasela de Thomson nascuda enguany dins del programa europeu de conservació (ESB) d'aquesta espècie.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento