Comunitat Valenciana

Generalitat, transport i logística exploraran vies de col·laboració pública i privada

  • El clúster "ha d'estar preparat per a accedir als projectes finançables per la Unió Europea", segons Arcadi España.
Reunió en la Generalitat Valenciana de Puig amb el sector del transport i la logística
Reunió en la Generalitat Valenciana de Puig amb el sector del transport i la logística
GVA
Reunió en la Generalitat Valenciana de Puig amb el sector del transport i la logística

La Generalitat Valenciana i el sector del transport i la logística de la Comunitat crearan una taula de treball permanent per a explorar vies de col·laboració pública i privada i buscar sinergies "amb l'objectiu de potenciar el transport públic, lluitar contra el canvi climàtic i crear ocupació".

Així ho ha assegurat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, després de la reunió mantinguda entre el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb representants de les principals empreses del sector del transport i la logística de la Comunitat Valenciana.

En la trobada han participat el director general d'Air Nostrum, Miguel Ángel Falcón, el president de Baleària, Adolf Utor, el president de Ford Espanya, Jesús Alonso, el president de Stadler Rail, Íñigo Parra, el conseller delegat de Transvia, José María Catalán, i el conseller delegat de Vectalia, Antonio Arias.

Després de la trobada, el conseller Espanya ha explicat que el clúster de transport i mobilitat que hi ha a la Comunitat Valenciana "ha d'estar preparat per a accedir als projectes finançables per la Unió Europea per als pròxims anys" i ha anunciat la creació d'eixa taula de treball.

"La Comunitat Valenciana té empreses molt potents en el sector", ha apuntat conseller, que ha fet referència a aerolínies; fabricants de cotxes com a Ford; fabricants de ferrocarils, com Stadler; "capdavanteres" en la navegació, com Baleària i grans empreses de transport de passatgers, que han d'estar preparades per a accedir a eixos projectes financiables per la UE.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento