Arrenca l’hora del jazz de dia i de nit

La quinzena edició del Memorial Tete Montoliu oferirà cada diumenge dos concerts gratis a Gràcia
De Diego Brothers actua aquest diumenge a la plaça Rius i Taulet.
De Diego Brothers actua aquest diumenge a la plaça Rius i Taulet.
Foto
De Diego Brothers actua aquest diumenge a la plaça Rius i Taulet.
El proper diumenge 4 de setembre comença la 15a edició del Festival l’Hora del Jazz-Memorial Tete Montoliu, un esdeveniment organitzat per  l’Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya. El festival presentarà, fins al 30 de setembre,  una mostra del jazz i la música moderna que es fa a Catalunya.
 
La plaça Rius i Taulet i els locals Corto Club, Jamboree i el Centre Cívic Can Deu són els escenaris escollits per presentar una programació que permetrà escoltar propostes de tots els estils i sonoritats, descobrir nous valors o delectar-se amb veterans consagrats.
 
El públic pot triar entre dos escenaris diferents: de dia i de nit. Els concerts de dia tenen lloc a la plaça Rius i Taulet i són gratuïts. Cada diumenge al migdia s’oferiran a la plaça dos concerts gratuïts. Els de nit es faran als locals.
 
El festival l’encenten a la plaça gracienca el Jaume Vilaseca Quartet –que presenta el seu tercer treball, World Songs– i el quintet De Diego Brothers, que combina temes originals i d’artistes com Lee Morgan o Joe Henderson.
 
Als concerts de nit hi actuarán Juan de Diego Trio, Victor Bocanegra, Anna Luna Quintet i Asstrio Featuring Laia Cagigal.
 
* Pl. Rius i Taulet. Dium., a les 12.00 h. Gratuït.
Mostrar comentarios

Códigos Descuento