Comunitat Valenciana

Bastidas (PP) acusa Oltra de "arruïnar-li la vida" als menors del centre de Sogorb per "la seua obsessió ideològica"

La portaveu de Política Social del Grup Parlamentari Popular (GPP), Elena Bastidas, ha acusat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, de "arruïnar-li" la vida a 18 menors del centre La Resurrección de Sogorb, traslladats al maig del 2018, per "la seua obsessió ideològica de tancar el centre". "Les seues vides no van a ser les mateixes", ha asseverat.
La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, Elena Bastidas,
La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, Elena Bastidas,
PPCV
La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Popular, Elena Bastidas,

Bastidas ha afirmat en un comunicat que la vicepresidenta i titular d'Igualtat i Polítiques Inclusives "va cometre una greu infracció de l'ordenament jurídic en forçar el tancament del centre de menors de Sogorb sense cap tipus d'empara legal", i ha considerat que "va suposar un abans i un després per als menors i els professionals que allí residien".

El Tribunal Suprem (TS) no ha admès el recurs de cassació que va presentar la Generalitat davant la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que anul·lava el trasllat de 18 menors del centre La Resurrección de Sogorb al maig del 2017.

La pròpia Oltra s'ha referit a aquesta situació en roda de premsa, i ha afirmat que el Suprem "en cap moment ha posat en dubte l'informe d'inspecció que va motivar el trasllat". "Als xiquets se'ls va traslladar a la vista d'un informe que relatava episodis absolutament intolerables amb els xiquets, tutelats per la Generalitat, i això va motivar el trasllat", ha assegurat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento