Comunitat Valenciana

Sanitat augmenta les restriccions a Elx, Oriola, Onda i Guadassuar

  • Aquestes mesures, segons la consellera Ana Barceló, tindran una vigència de 14 dies.
<p>Puerta principal de la Conselleria de Sanidad valenciana, donde este jueves se ha realizado uno de los registros policiales.</p>
Puerta principal de la Conselleria de Sanidad valenciana, donde este jueves se ha realizado uno de los registros policiales.
KAI FÖRSTERLING / EFE
<p>Puerta principal de la Conselleria de Sanidad valenciana, donde este jueves se ha realizado uno de los registros policiales.</p>

La Conselleria de Sanitat limitarà l'aforament d'activitats i restringirà el nombre de persones permés en reunions en els municipis d'Elx, Oriola, Onda i Guadassuar davant l'augment "significatiu" de casos de coronavirus registrat en les últimes setmanes.

Així ho ha anunciat aquest divendres la consellera de Sanitat, Ana Barceló, en una roda de premsa en la qual ha explicat que aquestes 22 mesures, les quals estaran detallades en una resolució que es publicarà aquesta vesprada, entraran en vigor a les 00.00 hores i tindran una vigència de 14 dies.

Així, a Guadassuar, Elx, Oriola, excepte Oriola platja i la pedania de Torremendo, es limita a 6 persones el nombre màxim en qualsevol agrupació o reunió familiar i social, en espais públics i privats excepte persones convivients i es redueix l'aforament al 50%. Per la seua banda, a Onda es limita a deu persones les reunions i l'aforament al 60%. En la resta de la Comunitat Valenciana està al 75%.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento