Comunitat Valenciana

L'aeroport de Castelló es queda a partir del dissabte sense rutes regulars amb els últims vols a Londres i Bilbao

L'aeroport de Castelló es quedarà a partir d'aquest dissabte sense rutes regulars, ja que les dos últimes que romanien actives -la de Londres operada per Ryanair i la de Bilbao operada per Volotea- registraran els últims vols d'aquesta temporada.
Inauguració de la nova ruta amb Bilbao
Inauguració de la nova ruta amb Bilbao
GVA
Inauguració de la nova ruta amb Bilbao

Respecte a la línia a Londres, Ryanair va presentar aquest dijous la seua programació d'hivern actualitzada, i va assegurar que a causa de l'augment de les restriccions imposades pels governs de la UE, els vols cap a i des de gran part d'Europa Central, el Regne Unit, Irlanda, Àustria, Bèlgica i Portugal han sigut reduïts notablement.

És la primera vegada que s'interromp aquesta ruta entre Castelló i Londres-Stansted, la qual operava durant tot l'any des que va començar el 2015.

Pel que es refereix a la ruta de Bilbao, la qual va començar en el mes de juliol amb dos freqüències setmanals en substitució de la ruta prevista a Marsella, ja estava previst que finalitzara el 17 d'octubre.

La situació actual de crisi sanitària a causa de la COVID-19, amb la consegüent caiguda del trànsit de passatgers, també va provocar la interrupció de les altres cinc rutes que es van engegar, operades per Wizz Air -a Londres, Budapest, Bucarest, Viena i Katowice-.

Des d'Aerocas han explicat que s'està treballant amb les aerolínies perquè es puguen reprendre les rutes a partir de finals de març, així com retindre la de Bilbao, els resultats de la qual han sigut "bons".

Així mateix, ha assenyalat que l'aeroport s'està adaptant a la situació del mercat, que demanda espai per a l'estacionament i manteniment d'avions. En aquest sentit, l'aeroport de Castelló acull actualment 30 aeronaus que es troben fora de trànsit per les circumstàncies de la pandèmia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento