Comunitat Valenciana

Les Arts Lite anuncia una segona edició amb set hores de música per a 400 persones

  • Se celebrarà el pròxim diumenge 25 d'octubre d'11 a 18 hores en la Marina Sud de València.
  • Sienna, Tardor, Karavana, Margarita Quebrada i theBasement componen el cartell.
Cartell del segon Els Arts Lite
Cartell del segon Els Arts Lite
FESTIVAL DE LES ARTS
Cartell del segon Els Arts Lite

El Festival de les Arts ha anunciat la segona entrega de la jornada musical Les Arts Lite per al diumenge 25 d'octubre, després de l'èxit de la primera trobada a principis de mes.

En la Marina Sud de València, d'11 a 18 hores se succeiran les actuacions de Sienna, Tardor, Karavana, Margarita Quebrada i els 'beats' de theBasement, amb aforament limitat a 400 persones.

Les Arts Lite permetrà seguir gaudint de música en directe en un espai obert, segur i diàfan. Un combinat "espectacular" per a passar el diumenge amb amics i família.

Hi haurà 'food trucks' i zona 'market', mentre els més xicotets es divertiran amb les activitats infantils de Komba, que estarà protagonitzant la programació de Les Arts Kids. Els xiquets de fins a nou anys entraran gratis.

El recinte està condicionat amb totes les mesures de seguretat de la normativa perquè "cuidar-nos i gaudir de forma segura, amb tota l'essència del Festival de les Arts".

Les entrades ixen aquest divendres, 16 d'octubre, a les 12 hores des de 14,99 euros més despeses en www.festivaldelesarts.com.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento