Comunitat Valenciana

Detingut un jove a València per pintar grafits en vagons de tren i causar danys per 4.000 euros

La Policia Nacional ha detingut en València un home de 27 anys per presumptament pintar grafits en vagons de tren i provocar desperfectes valorats en uns 3.920 euros.
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
Cotxe patrulla de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Cotxe patrulla de la Policia Nacional

Aquest dilluns, sobre les 00.30 hores, el 091 va rebre l'avís que tres persones realitzaven pintades en una zona de tallers d'ADIF, informa Prefectura en un comunicat.

Els vigilants de seguretat van sorprendre als joves pintant tres combois de tren, després del que van emprendre la fugida. Un dels sospitosos va ser interceptat en les proximitats mentre s'asseia en l'interior d'un vehicle.

En el cotxe hi havia un pot de pintura dins d'una jaqueta i un altre en el maleter, juntament amb una garrafa de dissolvent i una firma plastificada en la cartera d'aquest jove que coincidia amb una de les pintades en els vagons.

Una vegada identificat, el grafiter va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte de danys per al voltant de 3.920 euros. El detingut, espanyol i sense antecedents, ha passat a disposició judicial mentre la investigació segueix oberta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento