Comencen les rebaixes amb més descomptes per compensar la crisi

Tenint en compte que a les últimes setmanes les botigues ja han fet descomptes motivats per les poques vendes, les rebaixes es presenten avui amb un descens dels preus encara més pronunciat per aconseguir que els compradors s'oblidin de la crisi.

Les rebaixes comencen avui amb descomptes del 50% i arribaran a superar el 75% de rebaixa. Són estimacions de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), que plantegen aquest període com una palanca per equiparar les pèrdues registrades al sector l'últim trimestre de l'any passat.

"Tenim molt de producte sense donar-hi sortida", assegurava a 20 minutos el secretari general de la Confederació de Comerç, Miguel Ángel Fraile. El motiu: una mala temporada d'hivern en què els beneficis han caigut un 10% de mitjana. Pel secretari adjunt, Xavier Coll, «el 2009 no serà dramàtic», però preveu una caiguda de la facturació del 15%.

Tot i que el total de productes venuts per Nadal ha estat el mateix que d'altres anys, la recaptació ha estat un 5% inferior a la de l'any passat. Es preveu que cada català gasti una mitjana de 114 euros durant aquestes rebaixes.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento