Comunitat Valenciana

Un jove atropella al conductor en patinet contra direcció i es dona a la fugida

La Policia Nacional ha detingut aquesta matinada a València un home de 23 anys per presumptament atropellar amb un cotxe un altre de 28 que anava en patinet, mentre anava contra direcció.
Policia Nacional
Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Policia Nacional

Sobre les 23.45 hores d'aquest dimecres, el 091 va rebre l'avís de l'atropellament en l'avinguda Peris i Valero, en el districte de Trànsits, informa Prefectura en un comunicat.

La víctima va manifestar que li acabava d'atropellar un cotxe sense parar a socórrer-li i es va queixar d'un dolor fort en l'esquena, per la qual cosa va ser traslladada a un hospital de València.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els policies van esbrinar la matrícula i el model del vehicle, així com que havia girat a gran velocitat contra direcció, per a després colpejar al conductor del monopatí i fugir del lloc.

Una vegada identificat el propietari es va engegar un dispositiu de vigilància en el seu domicili, fins que a la una i mitja del matí va arribar en el cotxe al costat d'un altre jove que anava de conductor.

Després de les perquisicions, la Policia va confirmar que tots dos havien estat per la zona de l'atropellament i que en tot moment havia conduït l'amic del propietari. Aquest jove, espanyol i sense antecedents, va ser arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial i ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento