Comunitat Valenciana

Coonavirus.- El centre de salut de Requena registra un brot amb 22 afectats

El centre de salut de Requena (València) ha registrat un brot de coronavirus amb 22 afectats entre els treballadors, cap d'ells pacient, encara que l'ambulatori està funcionant amb "total normalitat", segons han informat fonts municipals i de la Conselleria de Sanitat.
Test PCR
Test PCR
VITHAS ALICANTE
Test PCR

Salut Pública està investigant l'origen d'aquest brot laboral en el centre de salut i els treballadors positius romanen en quarantena. No obstant açò, el centre "està funcionant amb normalitat" gràcies a que "s'ha fet un esforç important per a substituir aquells que estan en aïllament", segons Sanitat.

Sobre aquest tema, el regidor de Comunicació, David Ramírez, ha explicat a Europa Press que des de Salut Pública es va avisar divendres passat l'alcalde Mario Sánchez sol·licitant-li que donaren un avís recordat les mesures de prevenció davant la Covid-19 ja que s'estava detectant un lleuger augment dels contagis a causa de reunions familiars.

Per açò, eixe mateix dia es va dictar un protocol anti COVID-19 per a esdeveniments públics en el qual s'ordenava que els esdeveniments, que hauran de realitzar-se de manera "molt puntual i prudent", hauran de comptar amb un aforament reduït similar al de la Fase 2 i en tot cas, "el ben superior a preservar ha de ser sempre la seguretat sanitària de la societat en general, posant una èmfasi especial en la població d'alt risc".

Les proves confirmades de PCR en els últims 14 dies a Requena, amb una població de 20.250 veïns, s'eleven a 30 i en tota la pandèmia sumen 279, segons les últimes dades de la Conselleria de Sanitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento