Comunitat Valenciana

Toys'R'Us continua amb la reconversió de botigues i reobri el primer espai de València

Toys'R'Us ha inaugurat el primer establiment a València, en l'Avinguda de l'Albufera de Sedaví, amb el seu nou concepte de botiga: espais inspirats en la il·lusió dels xiquets per a viure experiències de compra per mitjà del joc. L'obertura s'emmarca en l'estratègia de creixement a la Comunitat Valenciana, on compta amb quatre establiments a València, Alacant i Castelló i instaurarà de manera progressiva el seu nou concepte de marca.
TENDA TOYS "R" US
TENDA TOYS "R" US
TOYS "R" US
TENDA TOYS "R" US

La intenció de la juguetera és reforçar les seues botigues físiques a Espanya i Portugal i potenciar el seu posicionament de marca en distribució de joguets, en punts de venda i online. "Com a experts en joguets, hem de seguir evolucionant i aportar un valor relacionat amb la il·lusió dels xiquets. Per açò, les noves botigues han de crear experiències úniques a tota la família, que compartisquen moments de joc basats en dos pilars fonamentals: la diversió i tecnologia", explica el CEO a Espanya i Portugal.

El nou format, ja implementat en ciutats de Catalunya, Euskadi i Andalusia, atén les demandes i respon les necessitats detectades dels xiquets i famílies amb l'objectiu de crear experiències i gaudir entorn dels joguets. Per a açò, la botiga acull àrees més àmplies i accessibles, últimes tecnologies aplicades al joc i activitats que impliquen a pares, mares i xiquets.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento