Comunitat Valenciana

Detingut a Elda un fugitiu acusat d'agredir sexualment una dona després d'assaltar-li amb un destral

Agents de la Policia Nacional han detingut a Elda (Alacant) un home de 70 anys acusat d'agredir sexualment una dona després d'accedir al seu domicili de matinada amb un destral mentre estava dormint, segons ha informat Prefectura en un comunicat. L'home va aconseguir fugir després dels fets i va ser localitzat una setmana després.
La Policia Nacional ha detingut el fugitiu acusat d'agredir sexualment una dona després d'assaltar-la en la seua vivenda amb un destral a Elda (Alacant)
La Policia Nacional ha detingut el fugitiu acusat d'agredir sexualment una dona després d'assaltar-la en la seua vivenda amb un destral a Elda (Alacant)
POLICÍA NACIONAL
La Policia Nacional ha detingut el fugitiu acusat d'agredir sexualment una dona després d'assaltar-la en la seua vivenda amb un destral a Elda (Alacant)

Va ser una telefonada a la sala del 091 la que va alertar els agents que s'havia produït una agressió sexual en un domicili de Petrer. Un vehicle patrulla va acudir al lloc, on la víctima en un alt grau de nerviosisme va manifestar l'ocorregut.

Segons va comentar, mentre dormia, un home que coneixia per raons laborals, va accedir al seu domicili i, una vegada dins, la va despertar amb crits i amenaces, mentre sostenia un destral en la seua mà.

La víctima va intentar fugir però l'agressor li va posar el destral en el coll, obligant-la a realitzar actes sexuals en contra de la seua voluntat. Després de diverses hores es va marxar del domicili amenaçant-la de mort si avisava a la Policia.

Els policies van assistir a la víctima i la van traslladar al centre de salut perquè fora atesa. El lloc va quedar acordonant i es va iniciar el protocol policial de delictes violents, assegurant l'escena i personant-se en el lloc agents especialistes de la Brigada de Policia Judicial i Policia Científica d'Elda.

Les gestions practicades pels policies van aconseguir identificar plenament l'agressor i es va establir un dispositiu policial entorn dels llocs on poguera trobar-se.

L'endemà, 29 de setembre, dins d'aquest dispositiu, un indicatiu policial va observar un vehicle en la localitat de Monòver (Alacant) dins del qual es trobava una persona que va resultar ser l'investigat. Quan li van anar a donar l'alt, va emprendre la fugida a gran velocitat pels carrers del municipi, arribant a circular en sentit contrari i estavellant el seu vehicle contra el dels agents. Va aconseguir fugir.

Des d'aleshores es va reforçar el dispositiu de cerca i es van unir policies del Grup de Crim Organitzat de la Comissaria Provincial d'Alacant que, juntament amb els agents de la Unitat de Família Dona de la Comissaria d'Elda, van aconseguir en menys d'una setmana envoltar al presumpte culpable entorn d'una vivenda d'Elda, on finalment va ser localitzat i a causa de la pressió policial va acabar entregant-se.

L'arrestat, de nacionalitat espanyola i que ja comptava amb antecedents policials en el passat per fets similars, va ser acusat dels presumptes delictes d'agressió sexual, violació de domicili, amenaces greus, detenció il·legal, atemptat, danys i contra la seguretat vial. Va ser posat a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Elda, que va decretar el seu ingrés a la presó.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento