Comunitat Valenciana

Detingut un nové home per l'agressió sexual a una menor de 14 anys a la Vall d'Albaida

La Guàrdia Civil ha detingut un nové home per l'agressió sexual per la seua suposada implicació en l'agressió sexual grupal a una menor ocorreguda en un municipi de la comarca valenciana de la Vall d'Albaida, amb el que el total d'arrestats ascendeix a nou.
La Guàrdia Civil establirà controls en els accessos a Almodóvar.
La Guàrdia Civil establirà controls en els accessos a Almodóvar.
GUARDIA CIVIL
La Guàrdia Civil establirà controls en els accessos a Almodóvar.

L'últim detingut és un home de 33 anys, segons han confirmat fonts de la Comandància a Europa Press. De moment, es troba arrestat en les instal·lacions de la Guàrdia Civil a Xàtiva, i podria passar a disposició en el jutjat d'Ontinyent al llarg del dia juntament amb l'altre home de 32 anys detingut ahir.

Pel que fa a la resta d'implicats, el titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 d'Ontinyent, en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dimarts la llibertat provisional amb mesures cautelars per al seté arrestat, el qual va ser detingut aquest dilluns. Aquest home, també de 32 anys, queda investigat per un presumpte delicte d'agressió/abús sexual a menor de 16 anys en una causa que segueix secreta.

Dels altres sis, quatre ja han ingressat a la presó; un va quedar en llibertat després de declarar davant la Guàrdia Civil i un menor va quedar sota custòdia de sa mare a l'espera de ser cridat a declarar per la Fiscalia.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento