La crisi econòmica centrarà la novena Trobada Ciutadana de '20 minutos'

Representants de l'Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya debatran amb les entitats ciutadanes sobre la crisi econòmica i l'anomenada "cuesta de enero" en la 9ª edició de la Trobada Ciutadana de 20 minutos, que se celebrarà el  divendres 9 de gener al Mercat de Santa Caterina.

Durant el debat, que es podrà seguir a través de la pàgina web de 20 minutos a partir de les 9 hores, també intervindran els clients del Mercat. A més, els lectors de 20minutos.es poden proposar també les seves preguntes per a l'Ajuntament i la Generalitat de Catalunya, algunes de les quals també seran contestades en directe durant el debat.

A la 9ª Trobada Ciutadana de 20 minutos participaran el director del Servei d'Ocupació de Catalunya, Joan Josep Berbel, com a representant de la Generalitat, i el portaveu de l'Ajuntament de Barcelona i tinent d'alcalde d'Hisenda i Promoció Econòmica, Jordi William Carnes.

Els dos representants institucionals compartiran taula de debat amb Noemí Mascaraque, presidenta de la Unió Cívica de Consumidors i Mestresses de Casa-UNAE a Catalunya; Sònia Bardají, presidenta de l'Associació de Famílies Monoparentals; Mario Cugat, president de la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya; Cristina Clavería, presidenta de l'Associació Catalana d'Empresàries i Executives; Soco Mbuy, secretària de cohesió social i cooperació del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, i Àngel Juny, president del Mercat de Santa Caterina, com a representant dels paradistes.

Més de 60 entitats

En les anteriors Trobades Ciutadanes de 20 minutos han participat més d'una seixantena d'entitats ciutadanes i més d'una vintena de representants institucionals, entre alcaldes, regidors i consellers de la Generalitat. La iniciativa pretén apropar la societat civil als representants institucionals i crear un canal de debat directe entre ambdós.

En les anteriors Trobades s'han tractat temes com el transport públic, els principals projectes urbanístics a l'àrea metropolitana de Barcelona, el futur dels municipis de la llera del Besòs, el funcionament de la justícia o les polítiques de medi ambient i habitatge.

Per aquesta ocasió, 20 minutos ha triat el tema de la crisi econòmica perquè els ciutadans puguin fer arribar a l'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya les seves inquietuds davant el nou any. Si vols, pots deixar-nos ja la teva pregunta i la intentarem posar sobre la taula en el debat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento