Comunitat Valenciana

Wayra i Lanzadera uneixen forces per a impulsar l'emprenedoria a València

Per primera vegada, Wayra, el hub d'innovació oberta de Telefónica, i Lanzadera, l'acceleradora d'empreses impulsada per Juan Roig, uneixen forces per a impulsar l'ecosistema emprenedor a València.
Sessió treballe Wayra-Llançadora
Sessió treballe Wayra-Llançadora
LANZADERA
Sessió treballe Wayra-Llançadora

L'acord estableix que Lanzadera i Wayra podran proposar-se mútuament startups de les seues carteres que puguen beneficiar-se d'una col·laboració amb l'altra part, compartint el seu 'dealflow', expliquen en un comunicat.

Aquest mateix dijous ja s'ha realitzat en la Marina d'empreses la primera sessió de treball, en la qual diverses startups de Lanzadera han presentat els seus projectes a responsables de Wayra per a poder rebre inversió o per a treballar amb unitats de negoci de Telefónica.

SE CEDIRAN ESPAIS DE TREBALL

Lanzadera i Wayra també se cediran els seus espais de treball per a poder realitzar activitats i acollir, ja siga d'una forma permanent o temporal, al seu personal o a les seues respectives startups.

Així, Wayra posarà els seus hubs de Madrid i Barcelona a la disposició de Lanzadera, i aquesta facilitarà les seues instal·lacions en Marina d'empreses dins de la seua iniciativa Lanzadera Space, la missió de la qual és acollir empreses que aporten valor al seu ecosistema.

En totes les instal·lacions es podran celebrar esdeveniments relacionats amb la formació, innovació i emprenedoria.

Amb un fort focus cap al sector emprenedor valencià, les dos parts organitzaran de forma conjunta activitats, convocatòries i esdeveniments a la Comunitat Valenciana per a dinamitzar l'ecosistema i generar més oportunitats per a les startups.

També la formació a emprenedors, àrea fonamental per a les dos, es podrà organitzar de forma conjunta, amb tallers, cursos o píndoles informatives d'una cap a l'altra o en programes conjunts.

Com a conseqüència de l'acord, Grup Telefónica es converteix en el partner estratègic per als servicis que precisen les startups de Lanzadera en matèria de connectivitat, cloud o ciberseguretat, entre uns altres.

A més, assessors i experts de la multinacional de telecomunicacions ajudaran els emprenedors en la seua presa de decisions, prescrivint-los la millor solució.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento