Comunitat Valenciana

Consum evita el desaprofitament de 6.900 tones d'aliments gràcies al seu programa Profit de donacions

Consum ha aconseguit l'aprofitament de més de 6.900 tones d'aliments durant el 2019 per mitjà del seu programa Profit de donació, un 8% més que al 2018, i evitar així el desaprofitament alimentari.
Supermercat Consum a Onda
Supermercat Consum a Onda
CONSUM
Supermercat Consum a Onda

Gràcies al programa Profit de Gestió Responsable dels Aliments i a la tasca dels més de mil voluntaris amb els quals col·labora Consum, es va ajudar a més de 50.000 persones, a les quals diàriament es va entregar aliments, dels quals el 76% van ser producte fresc.

Segons ha informat la cooperativa en un comunicat, açò posa de manifest el seu compromís social amb els col·lectius més vulnerables i permet una dieta més saludable.

Profit va evitar també que 4.400 tones de CO2 s'emeteren a l'atmosfera, minimitzant l'impacte sobre l'entorn i reduint l'empremta de carboni com a part de la política de sostenibilitat de Consum.

La cooperativa col·labora amb la III Setmana contra el Desaprofitament d'AECOC per a sensibilitzar als seus clients sobre l'aprofitament d'aliments mitjançant la compra responsable, mitjançant l'emissió de missatges per la megafonia en els seus supermercats.

En el que va d'any, Consum ha donat 3.961 tones d'aliments per un valor de 10,5 milions d'euros, continuant amb la seua política d'aprofitament d'aliments, que també han ajudat a pal·liar els efectes de la crisi derivada de la Covid-19.

Aquest programa consisteix a donar a entitats socials, ONG, bancs d'aliments i menjadors socials els productes que Consum retira de la venda però que són perfectament aptes per al consum i que són repartits diàriament entre les persones més necessitades de l'entorn proper de cada supermercat.

Els aliments donats són principalment productes envasats de les seccions de carnisseria, xarcuteria, fruites, verdures, alimentació dolça i làctics dels supermercats, però també provenen de les plataformes logístiques i de les escoles de frescs.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento