Comunitat Valenciana

L'OCU obri delegació a València

L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha obert una delegació a València. A partir d'aquest dimecres, els socis en particular i els consumidors en general disposen d'un telèfon, el 900 813 549, on concertar cita per a atendre qualsevol consulta en matèria de consum en el carrer sant Josep de Calasanz 4 (porta 11), de 9 a 13 i de 16 a 18 hores.

Amb l'obertura, l'entitat persegueix conéixer de primera mà les necessitats dels valencians per a donar-los una resposta més eficaç. A la Comunitat Valenciana compta amb 18.134 socis: 10.348 a València, 5.776 a Alacant i 2.010 a Castelló, de quasi 250.000 a nivell nacional.

En el que va d'any, les consultes i reclamacions més comunes dels socis valencians són les referides a béns de consum (dubtes o problemes en l'adquisició de tot tipus de productes) i els servicis financers (interessos abusius en targetes 'revolving' o préstecs vinculats).

Les que han registrat un major increment són les relacionades amb l'oci i el transport, que s'han multiplicat per tres com a conseqüència de la impossibilitat de gaudir de molts d'aquests servicis per la pandèmia. També són freqüents les consultes i reclamacions relacionades amb taxes i impostos, operadors telefònics, vivenda o administracions públiques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento