Comunitat Valenciana

Cultura.- La CIA Dunatacà estrena en la Carme Teatre 'La tragèdia no és pa tant'

La Sala Carme Teatre de València acollirà, de l'1 al 4 d'octubre, l'estrena oficial de l'última producció de la Cia Dunatacà, 'La tragèdia no és pa tant', la qual ha format part del programa de Residències Creatives 2020 de la sala.

'La tragèdia no és pa tant' és un sol de dansa contemporània que posa cos al record d'una última nit de rave. L'espectacle va guanyant i perdent capes, apareix Janis Joplin (en el 50 aniversari de la seua mort) per a encarnar la joventut, la contracultura, l'alteritar i les ganes increïbles d'estar viva.

Tot açò, expliquen, "rodejat d'una estètica kitsch on l'espai sonor i el vestuari es tornen elements coreogràfics crucials per a apuntalar la dramatúrgia d'aquesta obra".

El muntatge compta amb un elenc creatiu interdisciplinari. La direcció, interpretació i idea original ha sigut a càrrec de Julia Irango, ballarina d'àmplia trajectòria que ha treballat amb Guillermo Weickert, Pere Faura, Daniel Abreu o Eva Redondo.

En aquesta ocasió, se sumen al projecte Manuel Solá, com a compositor musical i Matías Zanotti, com a disseny de vestuari. També han col·laborat com a ajudants de direcció Javier Hedrosa, Itziar Barriobero, María Bernardo i Eva Mora.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento