Comunitat Valenciana

El Govern assigna a la Comunitat Valenciana 759 milions del fons de finançament per al quart trimestre de l'any

El Govern d'Espanya, a través de la Comissió Delegada del Govern per a Assumptes Econòmics, ha acordat assignar a la Comunitat Valenciana 759 milions d'euros per al quart trimestre del 2020 amb càrrec al fons de finançament de les comunitats autònomes.

La quantitat assignada per al conjunt de les autonomies és de 4.633,42 milions d'euros. En concret, es destinen 3.008,57 milions d'euros al compartiment Facilitat Financera (FF) i 1.624,85 milions d'euros al Fons de Liquiditat Autonòmica (FLA).

La Comunitat Valenciana percebrà amb càrrec al FLA 759,09 milions d'euros, la qual cosa suposa el 16,38% del total del fons de finançament de les comunitats autònomes, ha explicat la Delegació del Govern en un comunicat.

Les regions que reuneixen els requisits exigits per a acollir-se al compartiment de Facilitat Financera són Aragó, Balears, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Extremadura, Galícia i La Rioja. Les comunitats d'Andalusia, Múrcia i Comunitat Valenciana es finançaran enguany per mitjà del FLA.

Les altres comunitats (Astúries, Madrid, País Basc i Navarra) no han sol·licitat en aquest trimestre finançament amb càrrec al Fons de Finançament 2020.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento