Comunitat Valenciana

Metrovalencia oferirà en les seues principals estacions informació a temps real sobre l'aforament dels trens

  • Es preveu que comence a funcionar de manera regular en les pròximes setmanes.
Tren de Metrovalencia durant l'estat d'alarma
Tren de Metrovalencia durant l'estat d'alarma
GVA
Tren de Metrovalencia durant l'estat d'alarma

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) oferirà informació a temps real sobre l'aforament dels trens en circulació en les principals estacions de la xarxa de Metrovalencia, mitjançant pantalles situades en els vestíbuls d'accés.

Aquesta mesura, encara en proves, es preveu que comence a funcionar de manera regular en les pròximes setmanes. Una vegada en funcionament possibilitarà establir, en cas de necessitat, una limitació d'accés a aquells trens de la xarxa de Metrovalencia que puguen superar el nombre de viatgers, prèviament fixat al pas de cada estació.

Les 24 pantalles s'han instal·lat en les estacions de Colón, Xàtiva, Àngel Guimerà, Machado, Benimaclet, Facultats, Albereda, Avinguda del Cid, Torrent Avinguda, Patraix, Jesús, Plaça Espanya, Nou d'Octubre, Mislata, Amistat-Casa de la Salut, Aiora i Beniferri.

Aquesta actuació, ha explicat la directora d'Igualtat, Accessibilitat, Seguretat i Relacions Institucionals d'FGV, Anaïs Menguzzato, "s'emmarca dins de les diferents accions desenvolupades per FGV en els últims mesos per a garantir la seguretat dels usuaris i usuàries dels nostres servicis de transport públic".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento