Comunitat Valenciana

Detinguda a Gandia una dona per tallar en el braç a sa mare amb un ganivet enmig d'una discussió

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) una dona de 27 anys per presumptament tallar en el braç a sa mare amb un ganivet de cuina enmig d'una discussió, segons ha informat Prefectura en un comunicat.
Vehicle de la Policia Nacional
Vehicle de la Policia Nacional
POLICÍA NACIONAL
Vehicle de la Policia Nacional

La dona està acusada d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. L'incident va tindre lloc de matinada i agents que realitzaven tasques de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un carrer de Gandia on una dona havia sigut agredida per la seua filla amb un ganivet i havia abandonat el lloc.

Els policies es van dirigir al lloc i van localitzar una dona que presentava un tall en el braç esquerre. Van esbrinar que moments abans la seua filla, enmig d'una discussió, hauria agafat un ganivet de cuina i li havia produït un tall.

La dona va manifestar que són habituals els problemes amb la seua filla. Els policies van facilitar les característiques de la sospitosa a la resta de policies, donant batudes per la zona per a localitzar-la i una hora després va ser observada per una patrulla en l'instant que tornava al domicili, moment en el qual va ser detinguda.

L'arrestada, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial, que ha decretat mesures cautelars.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento