Investiguen la captura il·legal a Sant Just de 50 gats desapareguts

  • Veïns sorprenen una furgoneta posant paranys professionals.
  • Des del maig quatre colònies han patit els raptes.
Una llegenda urbana deia que uns cruels lladres s'emportaven els gats de les ciutats per menjar-se'ls. Però a
Sant Just Desvern, la desaparició d'una cinquantena de gats del carrer en només mig any ha passat de ser llegenda per convertir-se un un misteri que ara s'intenta resoldre.

Veïns de quatre colònies de gats del municipi han sorprès una furgoneta blanca, «com la que usen les protectores que en tenen cura», enduent-se els gats «capturats amb paranys professionals».

Ho confirma una de les cuidadores i portaveu de la Plataforma Animales de Sant Just, Zarah Knebel, esgarrifada per l'espectacular merma de les colònies, de les que tenen cura diverses empreses subcontractades per l'Ajuntament del municipi, i igualment «sorpreses per la desaparició massiva» dels animals, tal com explicava Knebel.

Per ara, tot i el control que s'intenta dur a terme, han raptat 20 gats d'una sola colònia, 10 en una segona i 10 més en una tercera. N'han desaparegut altres 7 en la que menys captures hi ha hagut. Fonts municipals exposen que «s'està investigant» el fenomen. Matisen, però, que la falta de dades els dificulta enxampar els delinqüents.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento