Comunitat Valenciana

Renfe augmenta la programació de trens amb un nou servici Euromed entre València i Barcelona

Renfe augmenta la programació de trens amb un nou servici Euromed diari entre València i Barcelona. Així, a partir del dijous 17 de setembre, un nou servici Euromed amb destinació Barcelona eixirà des de València a les 6.52 hores de dilluns a divendres i en sentit invers i de dilluns a dissabte eixirà un Euromed des de Barcelona a les 8.10 hores.
Tren Euromed
Tren Euromed
RENFE
Tren Euromed

En un comunicat, l'operadora ha explicat que d'aquesta manera l'oferta de trens de llarga distància entre les dos ciutats a partir del 17 de setembre serà de 14 trens diaris, set per sentit. L'increment diari és de 570 places.

Renfe adapta progressivament la seua oferta de servicis a l'evolució de la demanda que s'està produint des de la fi de l'estat d'alarma, amb l'objectiu de recuperar els nivells previs a la crisi. La companyia reforça així el servici en aquelles relacions i horaris en els quals s'estableix una major demanda.

Els bitllets ja estan disponibles en els canals habituals de venda i Renfe recorda a tots els usuaris dels servicis de transport amb tren l'obligatorietat de l'ús de mascaretes, tant en el trànsit per l'estació com en l'interior dels trens.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento